Hvad Snakker De Mon Om?

Arh hvad snakker de om?!

  • Ikke kategoriseret

En af de personer jeg holder meget af i det danske mødelandskab, er Ida Jørgensen på Vilvorde Kursuscenter. Siden vi mødtes til en gående konference (der handlede om mod) for nogle år siden og gik i silende regn ved siden af hinanden igennem Nordsjællands skove, har hun været villig til at ruske op i mødeformater og -pakker, ikke mindst på de seneste to års dagsarrangementer Møde:revolutionen 2.015 og MøderEvolutionen 2.016. Her har vi leget og hevet i vaner og uvaner for møder, og det kommer der meget ud af. Ikke blot på dagen, men videre rundt om og frem. I år åbnede fx VilvordeTalks – et blogspace for folk som har noget på hjerte i forhold til møder … og alt det imellem.

Det handler om  tidsrøvere og -politi, om snak og om at lytte, om teknologier og analogier, om det indre og ydre, kort sagt: Dér finder folk sammen for at blive klogere på egne og andres synspunkter. Enighed? Aldrig i livet – det er det smukke ved det; der er plads til at være uenig og tage debatten.

Nu mødeteknnologien for eksempel, den har vi mange holdninger til. Michael Leslie Pryner har skrevet gode og skarpe indlæg som jeg elsker at være fan af … Men kig selv, og lad os høre fra jer!