IMG 5730

Berigende, brusende mangfoldige møder

Folkemødet på Bornholm blev endnu en gang et overbud af mangfoldige møder i alle størrelser og formater. Det var en smeltedigel af samtidige, knap og nap koordinerede (det var en underdrivelse), parallelle, mere eller mindre inddragende, ofte velmenende og for det meste også tankevækkende møder og debatter og aktiviteter og events … Med et katalog på uoverskueligt mange sider og hundredevis af telte og huse til tusindvis af tilbud, kunne det umuligt gå galt.

Skulle man tro.

Galt gik det forhåbentlig kun for de færreste; for de fleste var Folkemødet netop af disse grunde den folkelige fest hvor alle kunne være heldige at møde alle; i år ikke helt så mange toppolitikere (men helt ærligt, vi klarede os, gjorde vi!), men alle andre som her i disse intense dage i Allinge og omegn havde tid og lyst til lige at sagtne farten og tage en snak.

Dér ligger magien: I de uplanlagte, uforudsigelige møder – mellem møderne så at sige – hvor man mødte inspirationen fra uventet kant. Dér er kilden til forstyrrelsen som kommer på tværs af planer og æselører i kataloget, men som forandrer dagen – måske livet – for evigt.

… Med andre ord: I Cheche er vi fortsat fans af Folkemødet.