Lånt Fra: Http://www.baubauhaus.com/image/14266

De gode ideer er vi sjældent alene om

  • Ikke kategoriseret

Går I rundt med en god idé som kommer til at revolutionere forretningen, hverdagen, møderne eller måske ligefrem verden? Og hvad skal I gøre ved det? Hemmelige møder og dagsordener, øget kontrol med kommunikationen med omverden og kortene tæt på kroppen?

Hvis det er hvad I har lyst til, så fint nok … Herfra skal dog en enkelt bemærkning lyde om at det ikke nødvendigvis er det rigtige. ’Enhver idiot kan vide; pointen er at forstå’; andre ord til samme betydning sagde Einstein, og deri ligger forklaringen på at vi ikke behøver være så bange for vores ideer og indfald. Jep, måske er der nogen der hører dem og napper ideen … måske de hører noget helt andet og ingenting forstår at det I gerne ville, og så kommer der nok noget helt andet ud af det. Det I har, kan være forspringet; åbenheden er ikke (nødvendigvis) farlig.

Men mødet, venner! På mødet ligger guldet. Gå ud og mød verden, tag jeres ideer og virkelyst med, og sørg for at møde nogen der kan give jer noget med hjem. Hvem ved: inspiration, sparring eller måske ligefrem samarbejde?

Prøv det!

(Nå ja, citatet på billedet tilskrives ofte Steve Jobs eller Picasso … men de tog det bare fra nogle andre. Det er jo rigtigt!)