IMG 9009

Eksperimentér og insistér!

  • Ikke kategoriseret

Vi skal eksperimentere, og vi skal insistere. Sådan lød opfordringen fra et panel af unge hjerner – fremtidens mødeprofessionelle – på Møderevolutionen 2.016 afholdt forleden på Vilvorde Kursuscenter. Det er godt set, og det er godt sagt. Vi skal turde eksperimentere med design, rammer og formater for vores møder, og vi skal blive ved med det, selv om det kan synes at være et langt, sejt træk.

Møderevolutionen 2.106 bød på lidt af hvert – om pauser og den magi der bor i pauserne; når vi lader os selv og hinanden trække vejret indimellem og se hvad der opstår. Korte eller lange, spontane eller planlagte – pauserne rummer magien. Læs mere på Vilvorde Talks  … Far er stolt!

Men også i øvrigt arbejder jeg med glæde og stolthed med at eksperimentere … Foran står Mødeindustriens Dag 2016 – en udfordrende og fornyende dag for branchefolk og andre omkring mødeindustrien der ønsker at arbejde med og ikke mod fremtiden. Far er spændt …

Alt i alt har de ret, de unge: Vi skal ikke være så pokkers bange for at udfordre os selv. Hvis ikke vi gør det, er der pludselig andre som gør det, og så er vi bagud lige fra starten. Vil I være med?