Mødehuset AI

Er der brug for bedre møder?

  • Ikke kategoriseret

Undersøgelser viser at op imod 50 % (altså halvdelen) af alle de møder vi går, render, kravler, løber, iler, spæner eller slæber os til, af deltagerne rent faktisk opleves som uden effekt, uden værdi. Møder der bare ligesom er der. Møder der ‘tilsviner’ kalenderen … møder der fylder, men ikke giver noget.

… Og lad os så spørge: Koster de ikke noget, de møder? Svaret blæser i vinden (eller kan opgøres ved at tælle efter på antal hoveder ganget med antal timer som vi bruger på de møder). For katten, hvor de koster!

Skal vi så af med møderne?

Møder er kommet for at blive. Møder er gode fordi det batter noget at vi mødes, når vi har noget at mødes om, når vi får ‘det bedste ud af det’. Den kollektive viden i enhver (oplyst) forsamling i dagens Danmark er enorm, og der er intet som et møde mellem mennesker til at få bragt den viden sammen og omformet til noget vi kan bruge. Viden til vækst og værdi. Men møderne skal i langt højere grad have en retning, have et formål og være styret, ledet, faciliteret, ud fra nogle rammer der passer til den konkrete virkelighed og kontekst.

Lyder det interessant? Kunne I tænke jer at gå til flere gode møder?

 

Mød os i Mødehuset

Vi elsker møder. Vi hylder det som møder kan føre til, de ideudvekslinger og innovative resultater som kan opstå på møder. Vi har ligefrem en konceptuel ramme for det – mødehuset. En ramme, en metafor, som er enkel, stærk og ualmindelig effektiv og produktiv, hvis vi nu skal sige det selv.

… Og det har vi i grunden slet ikke lyst til. At sige det selv, altså. Vi vil hellere vise jer det, invitere jer

mødehuset_AI

indenfor i Mødehuset og vise jer rundt. Vi er viceværter – i det hele

taget værter – i Mødehuset som vi mener, kan bruges i enhver organisation der

trænger til at sætte interne møder i lidt fastere rammer, og gøre møder til noget

deltagerne ligefrem glæder sig til. (Hvis I tænker ‘arh, dér blev det for vildt’, må I altså sige til – så inviterer vi.)

Vi afholder en workshop om Mødehuset d. 11. juni 13-16.

Download Pdf om workshoppen her

Tilmed dig her: moedeworkshop.eventbrite.com