GMID16 Logo

GMID16 – så bliver det ikke selvfedere

  • Ikke kategoriseret

At møder fylder meget i mange (hvis ikke de fleste) arbejdende menneskers hverdag, kalender og bevidsthed er hverken nyt eller odiøst; møder er kommet for længst, og de er kommet for at blive.

At møder udgør et helt svimlende stort marked – målt fx alene i de arbejdstimer de koster – er det måske færre som tænker over – vi går jo bare til dem, møderne.

Men møderne er mere end det: De udgør fundamentet for en industri af leverandører – teknik, forplejning, rum og faciliteter, virkemidler – ikke mindst kalendersystemer, men også rådgivere (som vi selv) og performancekunstnere udi møder, og disse mødeprofessionelle har fællesskaber – brancheforeninger tilmed – som vi mødes i.

D. 14. april markerer verdens mødeprofessionelle – knap og nap unisont, men dog i fællesskab – verdens første Global Meeting Industry Day, #GMID16, som bliver en markering af alt det gode vi gør (prøver at gøre) for at gøre verdens møder bedre. Følg med i diverse nyhedskanaler, ok: de fagspecifikke kanaler – og på de sociale medier, for at se med når vi verden over markerer i fysiske og virtuelle events hvad gode møder kan betyde. For det enkelte menneskes kalender såvel som for de organisationer der betaler.

Pip selv med: Brug det officielle hashtag #gmid16 eller andre – her er et par af mine favoritter #engineersoftrust #møderbliverbarebedremedøsters #godemøderergodforretning #mødermødermøder.

Følg ellers med hos MPI DK (Meeting Professionals International) på Facebook  eller på Tagboard, eller læs den fulde historie om GMID her hos MPI.

Hav en rigtig god mødedag!