En Guru Sagde: Go Out And Do Something!

Go Out And Do Something!

  • Ikke kategoriseret

Indrømmet, det er længe siden der sidst var liv på denne side. I en hverdag der er så travl – fyldt med både spændende, udfordrende, forstyrrende, udviklende, oprivende og omsiggribende ting – at jeg knap og nap kan tale om hverdag, men burde kalde det hverevigenestedag, er det en kamp at nå til blot det at skrive mine tanker ned. (Nogle vil her tænke at det jo heller ikke er meningen at skulle skrive alle sine tanker ned – et uddrag kan gøre det, men alligevel … en kamp.)

Men så var det jeg i aftes hørte om en klog, indisk guru … jeg skynder mig i hvert fald at tillægge manden klogskab, alene ud fra at han virker som guru, og ud fra hvad han sagde … Adspurgt ‘How do I find my passion?’ ville mange formentlig tænke og forvente svar som omfattede askese, meditation, en årelang afsondret tilværelse på et bjerg, en pæl eller blot på landevejene, men ikke her. Guruen svarede uden så meget som at blinke: ‘Go out and do something!’. Gå ud og gør noget. Så enkelt er det. Så lidt skal der til.

I og omkring Cheche taler vi meget om ‘passion’ – det kan være den personlige hobby eller familien, det kan være den professionelle, og det kan være uanede kombinationer og nuancer, ikke mindst i iværksættermiljøerne. Det som slår mig som smukkest ved anekdoten om guruens svar, er anerkendelsen af at det kan være alt. Men det starter med at gøre noget, prøve noget og turde noget. Skal vi være gode til det vi finder passionen i? Næh. Det kommer måske – forhåbentlig, eller det kan være at vi er gode allerede. Men det afgørende at i første omgang at vi prøver.

Således opløftet fandt jeg lysten, tiden og tilmed glæden ved endnu en gang at skrive blot en enkelt af mine tanker ned. Del og stjæl endelig. #medgnist #passion