Tingsted

Har du talt dine møder i dag?

  • Ikke kategoriseret

Når vi spørger venner og slægtninge om deres oplevelser med gode møder, tænker de formentlig i deres stille sind ‘Herre Jemini, holder det dog aldrig op, denne evindelige besættelse af møder og at gøre den tid vi bruger sammen på møder, selve tiden værd …?!’. (Og det kan vi godt forstå, men nok ikke rigtig svare på. I øvrigt er det ikke kun venner og slægtninge, men også ‘professionelle venner’, og i øvrigt er det ikke det eneste vi spørger om … vi siger det bare.)

Derudover er det interessant at de svar vi får,  sjældent handler om det traditionsrige mandagsmøde, det planlagte udviklingsmøde, det længe ventede orienteringsmøde eller så mange andre af de faste møder. Ofte kan det handle om de uventede møder, mødet-på-bænken har vi kaldt det før, de spontane samtaler på fx Folkemødet etc.

Og det har sat os i gang med en undersøgelse, vores venner og samarbejdspartnere i High Performance HR og os, som er en kortlægning af mødekultur og -trivsel i dagens Danmark. Vil I være med, vil jeres bidrag velkomment og vigtigt.

Men nok snak om møder; lad os få dataene på bordet, så har vi noget at holde møde om. På forhånd tak!

https://da.surveymonkey.com/s/produktive-moeder