The House Of Frankenstein

Lad os gøre det, mand!

  • Ikke kategoriseret

”Den er færdig! Der er ikke mere at gøre. Den er klar til at se dagens lys!”

Selv ikke Dr. Frankenstein tænkte formentlig sådan forud for sin første produktlancering, før han satte strøm til så at sige.

Jeg har ladet mig fortælle at kun de færreste succesrige iværksættere eller bagmænd (m/k) til innovative succeser husker tilbage på deres lanceringer som sådan. Ikke alt var klar, ikke alle kanter slebet af eller finurligheder og features i softwaren nåede med i første release, men i bund og grund følte de sig klar.

Dette indlæg er ikke forsvar for at bringe uduelige og ubrugelige ting til torvs eller sætte strøm til monstre, men omvendt er der en drivende omstændighed som er stærk: Ikke at nøjes med at lade drøm være drøm, men at satse og tage det næste, markante skridt.

Lad os gøre det! Lad os lade vores ideer og drømme, produkter og projekter møde virkeligheden … Og ja, nøgleordet i den sætning var i denne omgang møde: Uanset om vi taler om drømme eller produkter, er det når vi iscenesætter og faciliterer et møde med interessenter, brugere, sælgere og andre, at vi for alvor bliver i stand til at evaluere på det.

Hvis vi har 70 % af de data, informationer og specifikationer vi oprindelig mente vi havde brug for, så kører vi!

Held og lykke!