Mindre Er Mere

Less is more

  • Ikke kategoriseret

Ud fra det kendte mantra – mindre er mere – har det længe været på sin plads med et par ord om begrænsethed og styrken i begrænsninger.

De fleste af os kan formentlig nikke genkendende til at tiden er den begrænsende faktor i forhold til dagens mange gøremål. I bund og grund kommer vi for meget ind i de rammer som dagen, ugen og livet tilsyneladende giver os. Og når vi så ikke når de ting vi på den ene eller anden måde havde tænkt os skulle udføres netop nu, netop i dag, hober det sig blot op.

Her har vi ingen éntydig løsning, men taler dog gerne for, at meget tid kan frigives når og hvis vi tænker mere ressourcebevidst over tiden. Langt det meste kan siges kortere. Vældig meget kan gøres skarpere. En del kan gennemføres hurtigere. Alt handler det om at tænke på hvorfor, tænke i mål og udbytte og tage den derfra.

Ikke alle møder skal være korte. Ikke alle fortællinger skal fortælles på fem minutter. Men mindre viser sig ofte at rumme mere. Lysten til at høre mere, gøre mere – tænke længere.

Gung Ho! Kort og godt.

 

… Og jo, så vil der være dem som tænker at princippet om Less is more også i den grad er fulgt i selve denne blog. Jeps. Ikke altid bevidst eller af strategiske årsager, men redaktionen er enig.