Workplace 1245776 1920

Møder vil ALDRIG gå af mode!

Okay, man skal passe på med det dér ord, aldrig, men jeg føler mig forholdsvis sikker i min sag her. Efter for nylig at have hørt en forudsigelse om at fysiske møder ikke vil finde sted i fremtiden, kan jeg mærke at det bare bliver ved med at rumle derinde … Jo, fysiske møder vil blive ved med at finde sted. For der er en grund til at vi skal mødes fysisk, nærværende og oprigtigt interesserede i hinanden.

Hybridmøder og virtuelle møder og digitale møder vil og skal vi klart gøre hvad vi kan, for at få bedre styr på, og der er meget godt at sige om dem. Det KAN lade sig gøre at holde møder med deltagere som ikke (alle) er tilstede fysisk i samme rum, og der ER tid og penge sparet ved at vi bliver hjemme og tager mødet ’på afstand’ eller som ’fjerntilstede’. … Men men men: Teknologierne kan løfte vores møder, men de kan ikke overflødiggøre dem. Det som vi opnår i et nærværende, ærligt og reelt fysisk møde, kan ikke klares på anden vis. Alt det som opstår rundt om os, non-verbalt, samskabende, uplanlagt og uhåndgribeligt, se dét er den magi der ligger i de fysiske møder.

Og så er vi tilbage ved udgangspunktet: Forudsigelser om fremtiden er lette at komme med, men ingen kender fremtiden – vi skaber den. Vil I følge mig mod #MOTF, Meetings Of The Future, fremtidens møde?