Møder skal være den tid værd I bruger på dem

Med udgangspunkt i jeres udfordringer fokuserer vi på hvad der er inden for rækkevidde og arbejder ud fra et jordnært koncept. Vi træner jer i at bruge værktøjer til at planlægge og gennemføre det gode produktive møde.

Interesseret?

Trin for trin styrer vi mod målet

Vejen mod bedre møder kan med fordel faseopdeles; det giver os milepæle og pejlemærker i processen frem. Vi arbejder os sammen igennem faserne, til I står med forankret viden og værktøjerne til at bruge den. Vi sikrer efterfølgende en opsamling, forankring og en evaluering af effekten.

1. Værktøjer

Vi finder de værktøjer og redskaber der vil virke hos jer.

2. Mødekultur

Måden vi mødes på i organisationer, afhænger af mange forhold, kulturelle og historiske. Vi hjælper jer med at gøre noget ved det.

3. Inddragelse

Omkring os er der mennesker der ved mere end os. Udnyt det til at få det bedste ud af den kollektive viden og virkelyst.

4. Forankring

Alle skal have noget med hjem. Inspiration, ny viden eller ændret adfærd? Vi får det til at sidde fast, uanset.

5. Evaluering

Det koster noget at lade mennesker mødes; lad os hive investeringen hjem ved at evaluere og følge op.

Målinger

Vi måler og dokumenterer jeres aktuelle og oplevede mødespild. Det gør vi i en kombination af spørgeskemaer og interview og observationer.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 20 12 32 50, skrive til info@cheche.dk eller sende en brevdue.