Nysgerrighed er vejen

De seneste dage har Møde- og Eventmessen, Skandinaviens største messe for mødeprofessionelle, buldret løs i Bella Center. Det har været stort, brølende, mangfoldigt og levende, larmende, legende.

Ikke at jeg har set så meget til det; men på Hovedscenen hvor jeg befandt mig, levede det spor af faglige oplæg i sig selv op til de samme ord som for messen i øvrigt. En perlerække af velforberedte og højtydende foredrag blev leveret … om mangt og meget, men først og fremmest om at om vekselvirkninger mellem præstationer og restituering (tak, Arne og Brian), om vigtigheden af søvn, empati (tak Chris), om ægte samspil (tak Chris (den anden)), om at lytte (tak, Jonathan), om tillid (tak, Asger) og andre … men dér hvor jeg alligevel blev ramt dybest, var nysgerrigheden. Den er vejen! Behold nysgerrigheden, og brug den til at blive klogere på alt det vi ikke ved. For påmindelsen takker jeg Tommy Krabbe.

Find eller genfind programmet fra messen her: http://kursuslex.dk/moede–eventmessen/2017/foredrag-og-inspiration/hovedscenen/