I Cheche drives vi af ønsket om at øge værdien af møder

Det er ikke for sjov, men fordi møder er en fantastisk måde at blive klogere på sammen.

Vi startede Cheche, fordi vi så et behov

Alt for mange møder er ringe og giver ikke et udbytte der svarer til den tid deltagerne bruger på dem. Op mod 50 % af alle møder opleves som spild af tid af deltagerne. Spild af tid er dårlig forretning.

Alt for mange indlæg på møder og konferencer skaber ingen forandring eller ny indsigt hos publikum; det handler mere om ’alt det jeg ved’ end om ’det I har brug for at vide’. Også det er spild af tid. Andres tid, ikke mindst. Der er nok af grunde til at vi bare var nødt til at starte Cheche i 2011. Siden er det gået stærkt.

Brug for hjælp?

50_men

Vi har over 50 skarpe hoveder inden for rækkevidde, når vi i samarbejde med vores kunder sætter holdet og løser opgaverne.

Vi har hjulpet mere end 600 mennesker til at holde skarpere faglige og personlige indlæg på konferencer, seminarer, workshops eller andet.

Vi hjælper med til at reducere spildet på møder, konferencer og i faglig formidling. Spild af tid er dårlig forretning … Reducér spildet, og spar en masse penge.

Et vilkårligt fagligt emne kan formidles på fem minutter. Ikke udtømmende, men med tilstrækkelige detaljer i fortællingen til at skabe nysgerrighed og tillid. Vi ved hvordan.

Hvem er Cheche?

HANS RAVNKJÆR LARSEN

Hans tror på den gnist og begejstring som bor i os alle. Mangfoldighed er en gave. Mødet er vejen. Når alt andet skæres væk, handler ethvert møde om præcis dét: At mødes i nysgerrighed og respekt. #engineeroftrust
ravnkjaer@cheche.dk
20 12 32 50

ØVRIGE KOMPETENCER

I Cheche arbejder vi netværksorienteret. Ud fra en kerne af betroede konsulenter og nære samarbejdspartnere er vi altid i stand til at byde ind med friske kræfter og ideer.

Serendipitet

Serendipitet: Kunsten at finde det du ikke vidste du ledte efter. Vi holder aldrig op med selv at lede, at udvide horisonten og lære og blive inspireret fra uventet kant. Mangfoldigheden længe leve!

Ignite!

Begejstring er en af verdens stærkeste drivkrafter. Ignite Denmark er et åbent forum for alle der vil dele deres begejstring med andre. ‘Alle’? Jep! Alle har en historie at fortælle. Vi driver Ignite Denmark. Læs mere om Ignite her.