MERE OM Hans Ravnkjær Larsen

Hvem er Hans?
Læs med her!

Hans Ravnkjær Larsen

Han er vært i Ignite Denmark, et forum og community for mennesker der deler deres fortællinger om passion med andre. Inspirer os, men gør det kort. Ignite Denmark har siden 2010 afholdt åbne arrangementer hvor tusindvis af deltagere er blevet overrasket, inspireret og beriget af hinanden og andre om hvad som helst med passion som fællesnævner.
www.ignitedenmark.dk

Hans er medstifter af Mødeindustriens Dag, et branchetiltag for mødeindustrien. Sammen med Eskild Hansen og Jens Ole Ambjerg arbejder han på at give danske mødeprofessionelle et mødested for at stifte bekendtskab med, drøfte og komme nærmere de nyeste faglige tendenser og tilbud fra mødeindustriens bag-, ind- og udland.
www.moedeindustriensdag.dk

Hans sidder i bestyrelsen for MPI Denmark. MPI Denmark er den danske gren af nonprofitforeningen Meeting Professionals International, der verden over omfatter 18.500 medlemmer i 22 lande. MPI tror på at gode møder flytter mennesker og organisationer fremad. MPI Denmark arbejder for udvikling og uddannelse af mødebranchens aktører igennem faglig inspiration, kompetenceudvikling, networking og videndeling. www.mpidenmark.dk 

Interesseret?