Alle vores kunder får spændende resultater

Vi vil ikke have utilfredse kunder. Vi giver vores kunder mere end det de betaler for. Så enkle er vores retningslinjer for os selv – vores kunder skal have værdi af det vi laver.
Hver gang.

VI HAR BLANDT ANDRE HJULPET

Flere: Vejdirektoratet ● fødevareBanken ● DIGNITY ● Geoforum ● Gladsaxe Kommune ● Hovedstadsregionens KortSamarbejde ● AlfaPeople ● KOMBIT

“Vi har brugt Cheche både i designet af events og afholdelsen som facilitator og ordstyrer. Deres energi og grundige forberedelse går hand i hånd og sikrer et godt udbytte for os som arrangører såvel som for deltagerne.”

Lene Hjorth, CSR-chef, BRFkredit

“Vi har gode erfaringer med Cheche’s evner til at gøre fagligt stof let, og vigtige processer sjove, uden at det går ud over hverken faglighed eller formidling. Tværtimod føler vi os involverede og får lyst til at være med hele vejen igennem, når vi er i hænderne på Cheche.”

Maria Fuglsang-Frederiksen, Rudersdal Kommune

“Med deres egen passion for det de gør, formår cheche at smitte vores ingeniører i Yngre Fagligt Forum med den samme glæde ved at stå frem og fortælle. Vi har få andre kurser der får lige så gode evalueringer.”

Christine Simonsen Nielsen, IDA

“Forud for afholdelsen af et VIP-kundearrangement havde vi stor glæde af at bruge Cheche som rådgiver og sparringspartner, lige fra koncept og programmet blev til og til afholdelsen på dagen. I Cheche finder man veloplagt og dynamisk faglighed hele vejen igennem.”

Mikkel Rand Hinrichsen, marketingchef, Falck Healthcare A/S

“Cheche hjalp os med at gennemføre en faglig proces, hvor en gruppe mennesker med meget forskellig baggrund og profil sammen. Det var en på mange måder grænseoverskridende dag, men fuld af dynamik, energi, faglig glæde og inspiration.”

Sanne Mi Poulsen, KOMBIT

“Cheche har været en virkelig inspirerende samarbejdspartner for os og har grundlæggende fået os til fremover at arrangere egne arrangementer på an anden måde.”

Nanna Kold, DIGNITY

Vores kunder er altid i centrum

Møder, møder, møder. Store eller små møder, det er ikke altid lige let at se på dem med friske øjne eller få ’det bedste ud af dem’ uden hjælp. Dér kommer vi ind, dér tilbyder vi nysyn og inspiration.

Vi gør møder (i enhver størrelse og kontekst) mere produktive, mere engagerende og mere involverende. Vi gør det ikke for sjov, men fordi det giver mening.

Vi bygger rammer, design og programmer for møder i respekt for den verden og forståelseshorisont som vores kunder har. Det er ikke vores ideer der skal styre, men kundens ønskede udbytte.

Møder er kommet for at blive. Møder kan give fantastisk udbytte, og vi elsker at gøre vores for at vores kunders møder bliver bedre. Så er den ikke længere.

Interesseret?