Gesture 772977 1920

Så slap dog af med det networking!

  • Ikke kategoriseret

Møder handler om mennesker, det har vi været igennem på disse spalter igen og igen … Vi mødes fordi vi hver især ved noget, kan noget, synes noget som de andre ikke også ved og kan og synes. Vi mødes fordi vi hver især får noget nyt ud af at lytte til, snakke med og lære af andre. Så længe vi gør det ordentligt, er der meget at vinde ved at mødes.

Er der dog én ting ved møder som i min optik nogle gange stikker af for mange arrangører, er det ‘networking’-delen. Altså den del af mødeprogrammet hvor vi deltagere tvinges sammen for ‘faciliteret’ at skulle lære andre mennesker at kende på tid, på kommando og på stedet. Det giver jo mening når stemningen er god, følelserne er med os, og vi har plads og lyst. De der kender mig, ved at jeg er stor fan af involvering, af at bringe mennesker sammen og få det bedste ud af det. Men det skal ikke være for enhver pris, og det skal i hvert fald give deltagerne mulighed for selv at vælge til eller fra. Ikke alle orker  at skulle trækkes igennem ‘networking’, men trænger i stedet til et øjeblik for sig selv.

Det fandt min veninde og gode kollega Anne Dalgaard og jeg på et ord til for nylig: ’soulworking’ – det rum vi bør give hinanden og også selv bør søge ind i af og til, hvor det er legitimt IKKE at networke, men slet og ret reflektere eller slet og ret hvile ud et øjeblik for sig selv. Anne har allerede blogget om det, så denne post er blot en efterglød af indlægget – læs det her: http://eventanne.nu/from-networking-to-soulworking/

Og lad os så mødes …