Mødetrekanten

Stil flere krav

  • Ikke kategoriseret

Hvorfor mødes vi? Hvad vil vi gerne have ud af vores møde? Hvad med de andre? Hvad er det væsentlige at have tænkt igennem inden vi mødes?

Uanset om vi taler om konferencer, møder, seminarer, kongresser eller andet, afhænger vores succes hver gang om noget så enkelt som at give både afsendere, deltagere, talere og øvrige indholdsleverandører et fælles udbytte og en fælles retning. For at det skal lykkes, stilles der krav til alle tre parter, arrangøren, indholdsleverandørerne … og også (lidt blidere) deltagerne.

I kort form handler det om følgende:

  1. Vær ikke bange for at stille krav!
  2. Tænk på ønsket udbytte både for jeres eget vedkommende og for deltagerne. Hvad vil I sælge? Tror I (virkelig) deltagerne kommer for at købe?!
  3. Skab rammer for mødet der viser deltagerne at I vil dem det bedste; det starter i invitation og annoncering, og det varer ved længere end selve mødet.
  4. Det hele handler om samtalerne: Giv talerne mindre tid – gør indlæggene skarpere, og lad dem være et afsæt for det som følger.
  5. Brug pauserne som både åndehul og vandhul; hjælp deltagerne til at møde andre end sig selv.
  6. Giv alle plads til at lade deres faglige, personlige glød, gnist og passion skinne igennem; det giver ubetinget mere inspirerende og mindeværdige fortællinger og ditto møder.

Vil I læse mere, er her en fin lille artikel fra Forretningsrejser.com – læs den her.