Forrest Gump 514b7a4e09818

Visdom på bænken (jep, vi sidder der igen)

Jeg er netop kommet tilbage fra et af de sidste møder inden sommerferien – ét af dem der samler op og runder af oven på et travlt første halvår af 2013, og som viser sig – hver gang – at rumme gode ideer, inspiration fra uventede sider og stof til eftertanke.
I dag var det et møde på en bænk med kig over Københavns vand; en snak om fag og forretning, men så undervejs, pludselig, var vi fordybet i adfærd og interaktion: Hvad er det vigtigste i en rekruttering? Hvad er som afgør om den så omtalte innovation finder sted i organisationen? De største begavelser? De kreative rum? Det bedste team?
… Måske; men ikke alene. Der skal være en klangbund, en gensidig respekt for hinanden og en adfærd hos de enkelte som giver noget at interagere omkring. De bedste ideer overlever ikke altid, og de kommer ikke altid fra den største begavelse, eller fra dem der har flest af dem. Der skal mere til – og dér kan vi tale om interaktionsdesign, rammer for et bedre udbytte og alt det indimellem.

På kanten til sommerferien, siddende på en bænk, blev det her altså et af de møder der giver os noget med videre som rækker længere end til næste møde eller næste salg. Så tag lidt tidligere fra kontoret, sæt jer derud og mød verden på en bænk.
God sommer!